Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА19 листопада 2021 року пішов з життя Олег Микитович Новицький - лікар, видатна людина, яка мала колосальний досвід та знання.
Олег Новицький народився 16 травня 1936 року у селі Бобрик Одеської області.
Після закінчення Одеського медичного інституту в 1960 році працював у районних лікарнях Миколаївської області на посадах хірурга, завідувача хірургічним відділенням, заступника головного лікаря з медичної роботи.
З 2005 р. по листопад 2021 р. Олег Микитович займав посаду завідувача навчально-тренувального відділу Комунального некомерційного підприємства «Миколаївський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Миколаївської обласної ради.


За цей період на базі навчально-тренувального відділу пройшли підготовку з надання екстреної медичної допомоги в екстремальних ситуаціях близько 20 000 слухачів: працівники міліції, рятувальної служби, водії санітарного транспорту, держслужбовці, медичні працівники лікувальних закладів області, немедичні працівники та інші.
У 1996 році за досягнення у медичній галузі О.М. Новицький отримав почесне звання «Заслужений лікар України» та визнаний «Відмінником охорони здоров’я».
Олег Микитович Новицький був дуже добросовісною, чесною, чуйною людиною, чудовим викладачем з багатим досвідом практичної роботи, який охоче передавав слухачам.
Серед працівників центру та слухачів користувався великою повагою та авторитетом.
Управління охорони здоров’я облдержадміністрації та вся медична спільнота області висловлюють співчуття з приводу втрати. Вічна та світла пам'ять.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини