Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» Миколаївської обласної ради, згідно ст.17 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», підпорядковується обласній раді та координується Управлінням охорони здоров’я МОДА, як органом уповноваженим на ведення державної політики у сфері охорони здоров’я. У тому числі і у питаннях призначення або звільнення керівника закладу.
21 грудня, на 9-й черговій сесії Миколаївської обласної ради депутатами було прийнято рішення про розірвання контракту та звільнення з займаної посади директора КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» Федорової С.Ф. Питання щодо звільнення з посади та розірвання контракту з керівником КНП було прийняте за результатами офіційної перевірки Міністерства охорони здоров’я України, якою були виявлені чисельні та систематичні порушення.


21.12.21, відповідно до діючого законодавства, Управлінням охорони здоров’я МОДА було отримано листа від Миколаївської обласної ради, яким повідомлено про прийняте рішення (аналогічний лист був направлений і до КНП «МОЦЛІХ»), щодо розірвання трудового контракту з Федоровою С.Ф. та звільнення її з посади директора КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» та вимогою взяти відповідну інформацію до відома при підготовці та прийнятті подальших управлінських рішень.
Сьогодні, 24 грудня, заступник начальника УОЗ МОДА Поляков І.А. та юрист УОЗ МОДА Кадінов В.Б., у супроводі представника власника вищезазначеного КНП - начальника юридичного відділу Миколаївської обласної ради Бєлокурова С.О., звернулися до представника КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», у особі заступника головного лікаря Дем’яненко А.В., з проханням надати інформацію, у якості відповіді на лист від 21.12.21 щодо виконання рішення обласної ради від 21 грудня 2021 року, щодо звільнення головного лікаря Федорової С.Ф, проведення розрахунку та повернення їй трудової книжки з відповідним записом.
Інформацію з цього приводу у письмовому вигляді відповідальні особи КНП надавати представникам МОДА відмовилися, але в усній формі підтвердили той факт, що, незважаючи на розірвання контракту, процедури по звільненню Федорової С.Ф. з посади керівника КНП не проведені. Більш того, заступник головного лікаря Дем’яненко А.В. не змогла надати інформацію про те, хто на сьогоднішній момент, згідно з посадових інструкцій по підприємству, виконує обов’язки керівника КНП.
По усім вищезазначеним фактам представниками УОЗ МОДА та представником власника КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб» були складені відповідні акти.
Варто зазначити, що звільнення з посади керівника даного КНП не впливає на можливість Федорової С.Ф. працювати лікарем у цьому медзакладі.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини