Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА17 жовтня в обласному протитуберкульозному диспансері відбулась медична нарада за підсумками роботи диспансеру протягом 9 місяців 2016 року. Нараду відкрив виконуючий обов’язки головного лікаря Павло Георгієв, який відзначив досягнення та наголосив на необхідності більш сумлінного ставлення до виконання професійних обов’язків.

Заступник головного лікаря по мережі Євгенія Баненкова доповіла про  стан епідситуації з туберкульозу в області, яка є стабільною та керованою завдяки фінансуванню протитуберкульозних заходів, співпраці з благодійними організаціями, соціальній підтримці хворих на амбулаторному етапі лікування, що сприяло підвищенню ефективності лікування вперше виявлених хворих з чутливим туберкульозом. Показник за 9 місяців 2016 року склав 78,9% (2015 р. – 56,2%), з хіміорезистентним туберкульозом - 71,1% (2015 р. - 47,0%).
Виконуючий обов’язки заступника головного лікаря з медичної частини Світлана Стригуль відзначила підвищення якості стаціонарного лікування, зменшення перерв в лікуванні завдяки покращенню  умов перебування хворих, роботи медперсоналу з пацієнтами та  надання психологічної підтримки.  Значно покращилось переведення хворого зі стаціонару на амбулаторний етап лікування з вибором моделі лікування максимально сприятливій для кожного пацієнта та попередньою домовленістю лікарів стаціонару з сімейними лікарями про проведення контрольованого лікування та 100% забезпечення безкоштовними протитуберкульозними ліками.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини