Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАДнями Миколаївська ЦРЛ вдруге підтвердила статус «Лікарня, доброзичлива до дитини». Цей статус присвоюється закладам охорони здоров’я України, які надають допомогу матерям та дітям відповідно до вимог розширеної ініціативи ВООЗ/ЮНІСЕФ «Лікарня, доброзичлива до дитини». В основу ініціативи покладені Принципи підтримки грудного вигодовування.
Комісія оглянула жіночу консультацію, «Школу відповідального батьківства», акушерсько-гінекологічне та педіатричне відділення.

До складу комісії увійшли такі спеціалісти: завідуюча регіональним методично-організаційним моніторинговим центром в Миколаївській області, неонатолог обласної лікарні національний експерт з акредитації «Лікарня доброзичлива до дитини» та «Клініка дружня до молоді» Інна Москалець, заступник головного лікаря ОХМАТДИТ з організації методичної роботи, кандидат медичних наук, національний експерт МОЗ України з визначення статусу «Лікарня доброзичлива до дитини» та «Клініка дружня до молоді» Олена Мешкова, лікар-методист регіонального організаційно-методичного центру, експерт з акредитації на статус «Лікарня доброзичлива до дитини» Ольга Количева.
У ході інспекції визначено перспективи на майбутнє, шляхи удосконалення роботи з дітьми та матерями.
Підтверджений статус «Лікарні, доброзичливої до дитини» свідчить про професіоналізм працівників лікарні та відповідність сучасним вимогам при наданні медичної допомоги жінкам та дітям.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини