Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАЗа технічної підтримки Міжнародної організації РАТН, в рамках реалізації проекту «Виклик туберкульозу», з метою дієвого контролю за лікуванням хворих на мультирезистентний туберкульоз шляхом впровадження моделей амбулаторного лікування орієнтованого на пацієнта 22 грудня в Миколаївській області проведене засідання круглого столу на тему: «Забезпечення впровадження моделей амбулаторного лікування хворих на мультирезистентний туберкульоз у Миколаївській області». У засіданні взяли участь заступники головних лікарів центрів первинної медико-санітарної допомоги, районні та міські фтизіатри, представники громадських неурядових організацій та Товариства Червоного Хреста.

Засідання відкрили представник міжнародної організації РАТН Ніна Жеребко та координатор виконання протитуберкульозних заходів в області Павло Георгієв. Під час засідання був обговорений стан впровадження амбулаторних моделей та організація амбулаторного лікування хворих на хіміорезистентний туберкульоз у Миколаївські області, підведені підсумки роботи протягом року та намічені плани на 2017 рік.
З оцінкою результатів впровадження моделей амбулаторного лікування хворих на туберкульоз виступила обласний позаштатний фтизіатр Миколаївської області Євгенія Баненкова, про індикатори оцінки стану надання протитуберкульозної допомоги в медичних закладах І та ІІ рівнів за результатами моніторингових візитів розповів керівник відділу МіОТБ Ігор Поляков, результати впровадження амбулаторного лікування хворих 4 категорії у м. Миколаєві висвітлила заступник головного лікаря Миколаївського міського протитуберкульозного диспансеру Марія Андріюк, поділились досвідом по впровадженню амбулаторного контрольованого лікування хворих 4 категорії – мешканців Вітовського та Миколаївського району районні фтизіатри Людмила Пихтерева та Людмила Новокшанова. Про лікування хворих з МРТБ в закладах охорони здоров’я первинної ланки доповіла головний лікар Центру ПМСД№ 5 Маргарита Юрчук,
Голова обласного Товариства Червоного Хреста Людмила Краснюк, голова громадської організації БФ «Вихід» Олена Горячєва та керівник громадської організації «Ініціатива заради життя» Олена Чупріна розповіли про медико-соціальний супровід хворих на амбулаторному етапі лікування.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини