Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАДіти - найцінніший скарб у світі. Колектив обласного протитуберкульозного диспансеру з нагоди Всесвітнього дня захисту дітей влаштував свято для діток, які знаходяться на стаціонарному лікуванні в закладі.
Діти задіяні в іграх, вікторинах, під час яких ознайомлені з правами дітей у суспільстві. Профспілка закладу подарувала кожній дитині солодощі та іграшки.

В обласному дитячому туберкульозному диспансері «Дубки» організовано концертну програму з талановитими маленькими пацієнтами, подарунки, які організував Отець Ігор Голуб від Єкатерининської церкви та смачна полуниця, ввечері – розважальні програми та святкова дискотека.

Фото УОЗ ОДА

Святковий день в обласному будинку дитини розпочався з раннього ранку. Уся передсвяткова метушня була спрямована на підготовку до численних заходів, запланованих для малюків, та сприяла їх радісному збудженню і чудовому настрою. Адже попереду у дітлахів були музичне свято у красиво прикрашеній залі, святкове частування в усіх дошкільних групах, велосипедні гонки під час прогулянки, спілкування та ігри з нашими гостями, розглядання подарунків. І кожна справа потребує відповідно обладнаного місця, спеціального одягу та атрибутів.

Фото УОЗ ОДА
Фото УОЗ ОДА

Проте, як весело, енергійно та завзято допомагали дорослим підготуватися маленькі помічники, як старанно і натхненно брали участь у кожному дійстві, заражаючи дорослих своїми позитивними емоціями.
Позитивний заряд отримали група депутатів обласної ради, численні спонсори та приватні особи, які були гостями в будинку дитини індивідуально та навіть з членами своїх родин.
А вихованці будинку дитини від них дістали іграшки та розвиваючі ігри, предмети гігієни та дитячі суміші для вигодовування дітей до року, солодощі, ягоди, фрукти.
Від Ротарі-клубу на галявині парку закладу проведено літню музичну розвагу.

В обласній дитячій клінічній лікарні святкові заходи, присвячені міжнародному Дню захисту дітей, почались ще 25 травня.
До закладу завітали друзі з Центральної міської дитячої бібліотеки ім. Ш.Кобера та В.Хоменка з цікавою ігровою програмою та казковими героями. А 1 червня привітати дітей прийшли представники громадської організації «Діалог» (керівник – Ковальчук Я.В.) і на подвір’ї лікарні відбулося цікаве дійство із веселою музикою, конкурсами, подарунками і запальною клоунессою Ірішкою.

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини