Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

IMG 3275Фахівцями Миколаївського обласного центру паліативної допомоги та інтегрованих послуг у співпраці з ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» та МБФ «Альянс громадського здоров’я» проводиться оцінка регіональної Цільової соціальної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки з метою оцінити відповідь Миколаївської області на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу та підготовка пропозицій щодо формування регіональної програми на 2019–2023 рр. Завдання оцінки:
-    Оцінити відповідь області на епідемію ВІЛ-інфекції/СНІДу за основними показниками впливу на епідемію ВІЛ/СНІДу та цільовими показниками 90-90-90.
-    Проаналізувати реалізацію Регіональної програми за показниками, визначити та розглянути заходи, які пов’язані з найбільш складними для виконання індикаторами.
-    Визначити та проаналізувати основні перешкоди та сприятливі фактори  для досягнення індикаторів впливу та цільових показників.
-    Розробити рекомендації щодо формування обласної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2018-2023 рр. для забезпечення ефективної реалізації стратегії ЮНЕЙДС на обласному рівні.

IMG 3270
    16 серпня проведено робочі зустрічі з керівниками лікувальних закладів області-співвиконавців програми та громадських організацій. Підготовлено попередні результати оцінки регіональної програми з протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу в Миколаївській області за ключовими показниками та напрацьовуються рекомендації щодо розробки обласної програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу 2019-2023 рр.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини