Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАВ Арбузинській центральній районній лікарні відбулась надзвичайно приємна, радісна та довгоочікувана подія. Завдяки голові районної державної адміністрації, голові районної ради та депутатам районної ради за кошти районного бюджету поновлено матеріально-технічну базу закладу. Загальна сума видатків становила 1330124,30 грн.

За досить тривалий час вперше лікарня отримала таку значну кількість сучасного медичного обладнання та інвентарю. Вже з липня місяця запрацювали для покращення якості надання медичної допомоги населенню району: апарат ШВЛ SV300, кардіограф Юкард100, комплекс рентгено-діагностичний пересувний, реанімаційний монітор G3L – 2 од., стерилізатор ГК100, електрокардіограф, відсмоктувач хірургічний, кондиціонер, повітряні матраци ПВХ – 4 од., халати.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Для покращення умов перебування пацієнтів на лікуванні 100% замінено м’який інвентар у стаціонарних відділеннях лікарні - придбано матраци, подушки, ковдри, комплекти постільної білизни, рушники. Також для потреб хворих придбано холодильники (4 од.), водонагрівачі (5 од.) та систему зворотнього осмоса для очистки води.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини