Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА20 жовтня міська лікарня №3 отримала сертифікат Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта». У цій урочистій та важливій для закладу події взяли участь начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, керівництво та колектив закладу.

Як розповідає головний лікар Олександр Чеботарьов, протягом майже двох років кожне відділення впроваджувало нові стандарти. Починалося все з заміни обладнання та ремонту передопераційних приміщень, маніпуляційних, палат, туалетів. Змінювали засоби та методи санітарної обробки. Найскладнішим і найбільш витратним етапом стало переобладнання операційних відповідно до нових вимог.
Начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай зазначила, що отримання лікарнею статусу «Чиста лікарня, безпечна для пацієнта» - дуже прогресивний крок. Адже пацієнт повинен отримувати необхідне лікування в належних умовах.

Фото УОЗ ОДА

Зараз відповідний аудит проходить в лікарнях №4, №1, пологових будинках, лікарні швидкої медичної допомоги.
Вручила сертифікат представник Асоціації «Служба організації інфекційного контролю» в Миколаївській області Ганна Павловська. Вона підкреслила, що всі відділення лікарні №3 міста Миколаєва відповідають високим стандартам чистоти. У відділеннях проведено ремонт, закуплено весь необхідний інвентар.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Представники колективу лікарні, відділення, які стали найбільш активними учасниками проекту, отримали нагороди, грошові премії та подарунки.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Нагадаємо, що 19 вересня 2016 року у відділенні хірургії судин міської лікарні №3 відбулось вручення статусу «Чиста лікарня – безпечна для пацієнта». Серед міських закладів охорони здоров’я це перший заклад, який отримав цей статус.
Раніше цей статус отримала обласна дитяча клінічна лікарня, яка стала першою в області – вручення відбулось 29  квітня минулого року.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини