Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАПід час апаратної наради управління охорони здоров’я облдержадміністрації під головуванням начальника управління Павла Георгієва, що відбулась 20 жовтня, обговорено низку важливих питань.
Участь у нараді взяли керівники обласних закладів охорони здоров’я.

Щодо проблемних питань формування бюджету на 2018 рік і основних проблем при здійсненні розрахунків потреби в лікарських засобах згідно з національним переліком виступила начальник планово-фінансового відділу управління Любов Савчук.


Фото УОЗ ОДА

Значну увагу приділено під час наради доповіді щодо запобіганню корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, яку зачитала юрисконсульт обласного центру здоров’я Наталя Новікова.

Фото УОЗ ОДА

З питань надання звітної та аналітичної інформації, виконавчої дисципліни, інформаційного супроводу діяльності галузі зі змістовною доповіддю виступила начальник обласного центр здоров’я Оксана Баланська.

Фото УОЗ ОДА

Розглянули також і питання щодо стану готовності до проходження опалювального сезону. З цього питання присутні заслухали завідувача відділу технічного нагляду управління Світлану Полякову.

Фото УОЗ ОДА

За підсумками апаратної наради Павло Георгієв надав відповідні доручення та розпорядження щодо поліпшення якості надання медичної допомоги, організаційної роботи в обласних закладах охорони здоров’я.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини