Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАНачальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв взяв участь у колегії управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради, що відбулась 25 жовтня.
У своєму зверненні до колег одним з найперших завдань він окреслив боротьбу з корупцією в медичній галузі області.
«Робота медичної галузі повинна бути прозорою та максимально зосереджена на інтересах пацієнтів – це було і залишається найголовнішим вектором», - підкреслив він.

Він зазначив, що кожна окрема ситуація щодо виявлення корупційних дій розглядатиметься індивідуально з прийняттям відповідних оперативних адміністративних рішень, та навів декілька прикладів такої роботи.
Значну увагу Павло Васильович приділив у виступі наданню медичної допомоги бійцям АТО та переселенцям: «Вони опинилися в таких складних життєвих обставинах, в яких, я впевнений, жоден з нас не хотів би побувати. Це люди, які зазнали великого горя, пережили найстрашніше, тому вони потребують особливої уваги з боку медиків».
Одним з важливих питань є підвищення кваліфікації медичних працівників. Для цього необхідно активувати роботу з проведення тематичних тренінгів та заохочувати до участі в таких заходах медиків: «Якість медичної допомоги залежить і від обладнання, навчання фахівців, застосування нових методик та технологій. Необхідно постійно розвиватись, вдосконалювати роботу».
Говорячи про участь у тренінгах, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації поінформував присутніх про заплановані тренінги з питань реформування, проведення яких планується в Києві.
«Звідти повернуться підготовлені тренери, які зможуть вже в регіонах підвищувати обізнаність сімейних лікарів та населення щодо ходу реформування медичної галузі. Ця ділянка нашої із вами роботи дозволить знизити соціальну напругу, що виникла у суспільстві у зв’язку з браком інформації», - розповів Павло Георгієв.
Він також підкреслив, що і область, і місто готові до реформування.

Фото УОЗ ОДА

Чималу увагу Павло Васильович приділив кадровому питанню, підкресливши, що необхідно створювати такі умови праці, в яких медикам було б комфортно працювати.
Окрім іншого, начальник управління нагадав присутнім про необхідність інформувати населення щодо роботи медичної галузі, вести активний інформаційний супровід для створення позитивного іміджу медицини, збільшення довіри населення до лікарів. Адже довіра пацієнта до лікаря – запорука вдалого лікування та швидкого одужання.
Щодня медики Миколаївщини надають населенню області якісну та своєчасну медичну допомогу, рятуючи тисячі життів.
Вже сьогодні для інформування населення та представників ЗМІ на офіційному сайті управління охорони здоров’я облдержадміністрації створені та постійно оновлюються, актуалізуються розділи з оперативними довідками за минулу добу та минулий тиждень. За сухими цифрами статистики ховаються людські долі та історії хвороб і одужання. Подекуди лікарі стають справжніми чарівниками, перемагаючи у справжніх запеклих боях за здоров’я людини.
Начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв також зауважив: «Обласне управління ставиться колегіально, тепло і дружньо до міського управління охорони здоров’я, всіх закладів охорони здоров’я міста та області. Ми з вами щодня робимо одну справу, справу соціально важливу. Нам нема чого ділити між собою, адже найголовніше – це життя та здоров’я людей, які звертаються до нас по допомогу. І ми разом, спільним зусиллями, плідно та оперативно співпрацюючи, здатні надати таку необхідну якісну медичну допомогу».

Фото УОЗ ОДА

Участь у колегії взяли заступник голови міської ради Євген Шевченко, начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, обласний педіатр Наталя Єфремова, члени медичної колегії, головні лікарі та заступники головних лікарів міських закладів охорони здоров’я, міські позаштатні фахівці управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради.

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини