Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА«Ви питали? МОЗ відповідає!» - таку публікацію презентували медикам Миколаївщини під час консультації в рамках Всеукраїнського туру «ЗміниТИ: взаємодія заради змін». В збірку увійшли відповіді на питання лікарів про реформу, зібрані під час туру «Зміни.Ти» в першій половині 2017 року. Громадська організація «Центр UA» спільно з експертами коаліції Реанімаційний пакет реформ та представниками Міністерства охорони здоров’я України вирушили в тур країною, щоб зібрати позиції представників найактивніших спільнот місцевих громад для розробки системних змін в Україні.

На чисельні запитання медиків Миколаївщини відповіли експерт з медичної реформи Реанімаційного пакету реформ Олександр Ябчанка та начальник відділу спеціалізованої медичної допомоги МОЗ України Наталя Острополець.
«Взаємодія заради змін допоможе зрозуміти і сформулювати очікування до змін в країні, знайти однодумців і згуртуватись навколо спільних позицій, а також співпрацювати один з одним та з владою, вимагаючи врахування спільних інтересів», - підкреслили спеціалісти.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

У ході жвавої бесіди київських фахівців і миколаївської медичної спільноти здійняли низку важливих питань. Якою має бути реформа спеціалізованої та вузькоспеціалізованої медичної допомоги? Як провести реорганізацію закладів охорони здоров’я в комунальні підприємства? Як налагодити ефективне використання надлишкового майна? Якою має бути модель оплати додаткових послуг?
Олександр Ябчанка детальніше та на конкретних прикладах проаналізував зміни концепції фінансування, що передбачає реформування медичної галузі. Звернув увагу присутніх на автономізацію і законодавчі зміни. Розглянув крок за кроком план реорганізації та програму медичних гарантій.

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини