Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАДо Веселинівської центральної районної лікарні на умовах співфінансування районного бюджету та коштів спонсорів через систему «Прозорро» за 690 тис. грн придбано ультразвуковий  апарат експертного класу «ALPINION ECUB5».

Прилад південнокорейського виробництва використовується для проведення УЗ-досліджень органів черевної порожнини, нирок, сечостатевої системи, серця, поверхневих і периферичних судин, судин головного мозку, скелетно-м'язової системи, акушерсько-гінекологічних та інших органів. Технологія Alpinion Medical System забезпечує можливість проводити глибоку професійну діагностику, максимальну глибину сканування та високу якість зображення.

Як зазначив головний лікар Веселинівської ЦРЛ Іван  Вишняков, новий апарат обслуговує до 20 людей в день, в залежності від складності діагностики. За його словами, з появою ультразвукового апарату експертного класу ситуація в обслуговуванні мешканців району поліпшилась, адже раніше жителі Веселинівського району їздили до інших міст для проведення подібного обстеження. І найбільша категорія, яка потребувала якісного ультразвукового дослідження - це вагітні жінки. Відтепер жителі району зможуть безкоштовно користуватись перевагами сучасного методу діагностики захворювань. 

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини