Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАСьогодні, 11 грудня, Міністерство охорони здоров'я України запустило новий офіційний вебсайт.
Не змінюючи адреси, ми абсолютно змінили структуру і підхід. Тепер сайт МОЗ – це сучасний ресурс зі зручним функціоналом та корисним контентом. Поки ресурс працює в тестовому режимі.
У підготовці контенту ми орієнтуємось на дві ключові аудиторії – пацієнтів та медичних працівників.

Більшість необхідної інформації ми вмістили у розділі “Громадянам”. Для медичних працівників – лікарів, фельдшерів, медсестер – ми розробили розділи “Медичним працівникам” та “Освіта”.
Також на сайті є інформація і відповідні розділи для фахівців, які працюють у сфері охорони здоров’я – керівників медичних установ, фармвиробників, міжнародних партнерів, журналістів та інших.
Загалом на новому сайті МОЗ є 10 основних розділів: «Про міністерство», «Громадянам», «Медичним працівникам», «Фахівцям», «Освіта», «Прес-центр», «Документи», «Контакти», «Довідник», «Онлайн форми».
Ми постарались, щоб сайт був простим і зручним у використанні. Від тепер сайт МОЗ однаково зручно переглядати як на великому екрані комп’ютера, так і на дисплеї планшета чи мобільного.
Нарешті на сайті МОЗ запрацює версія для людей з вадами зору. Тут є можливість збільшити шрифт, змінити фон на синій чи перевести сайт у чорно-білу палітру кольорів.
Тепер можна скористатись різними варіантами зручного пошуку по сайту. Насамперед, традиційно шукати інформацію за словом чи фразою. Крім того, можна скористатись пошуком за тегами чи знайти потрібну тему в «Популярних категоріях» на головній сторінці. На сайті також є інтерактивний помічник. Це система, яка запропонує вам підбірку матеріалів, що можуть бути цікавими для вас, після того, як ви дасте відповіді на кілька запитань.
Зручним має стати і пошук контактів. В окремому розділі «Контакти» ви знайдете контакти приймальні громадян МОЗ, довідник із контактими працівників МОЗ, регіональних управлінь охорони здоров’я, підрозділів МОЗ, навчальних закладів тощо.
Також ми розробили карту медичних закладів України: ввівши населений пункт, ви можете переглянути контактні дані і локацію медзакладу на карті.
Онлайн форми на новому сайті не заховані за сімома лінками. Їх можна знайти відразу на головній сторінці сайту. І легко залишити своє звернення, запит на публічну інформацію або запит журналістів. Крім того тут можна зареєструватися на зустріч із керівництвом МОЗ.
Сучасний дизайн, зручний функціонал завжди має доповнювати якісний та зрозумілий контент. Тому ми докладатимемо максимум зусиль, щоб якісно і доступно висвітлювати діяльність медичної сфери охорони здоров’я України,  стати надійним джерелом інформації для громадян і корисним для медиків.
Ми вдячні за фінансову підтримку розробки нового вебсайту проекту «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій», який впроваджується Німецьким товариством   міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні.
Також дякуємо нашому партнеру громадській організації “Центр підтримки медичної реформи” за експертну підтримку реалізації проекту.
Запрошуємо переглянути наш новий сайт та поділитися своїми враженнями з нами у формі https://goo.gl/forms/f9eixYmatjD8LYpx2
Адреса сайта лишається та сама – http://moz.gov.ua/

Прес-служба МОЗ України

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини