Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА12 грудня заклади охорони здоров’я Снігурівського району відвідали голова обласної державної адміністрації Олексій Савченко та його заступники, голова РДА, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв. Вони ознайомилися з роботою котельні Снігурівської ЦРЛ, що працює на альтернативному виді палива.
Порівняльний аналіз вартості послуг теплопостачання та опалення вугіллям, проведений за червень 2017 року, наочно демонструє економію коштів, що складає 362 504 грн.

Крім того, не сплачуватиметься податок за викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення. За опалювальний період 2016-2017 років було сплачено податок у сумі 88 223,18 грн. Тобто, загальний економічний ефект складає 450 727,18 грн.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Голова обласної державної адміністрації переглянув відділення лікарні, поспілкувався з керівництвом та колективом закладу.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Під час візиту він виявив деякі недоліки в роботі та визначив шляхи їх подальшого вирішення.
Нагадаємо, що Снігурівську центральну районну лікарню створено у 1923 році. Сьогодні в лікарні працює 30 лікарів, 126 осіб середнього медичного персоналу та 3 лікарі-інтерни.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Снігурівська ЦРЛ – багатопрофільний лікувальний заклад, розрахований на 131 ліжко. На базі лікарні розгорнуто 5 стаціонарних відділень: хірургічне (хірургічні і травматологічні ліжка – 25 ліжок), терапевтичне (терапевтичні і неврологічні ліжка – 43 ліжка), інфекційне відділення (14 ліжок), дитяче (19 ліжок) і центр акушерства і гінекології (30 ліжок). У лікарні надається консультативна допомога за 12 спеціальностями на базі консультативної поліклініки. За рік консультується близько 28 тисяч осіб.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини