Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАУ медичній нараді закладів охорони здоров’я Братського району за підсумками 2017 року взяли участь голова Братської районної державної адміністрації Кузьміна О.П. та Братської районної ради Фесько Т.М., заступник голови Братської РДА Бунько А.М., медичні працівники Братської ЦРЛ і РЦПМСД. Під час наради вручено медичне обладнання для надання медичної допомоги жителям Братського району.
Керівники району відвідали районну лікарню, де завершено ремонтні роботи у дитячому відділенні, вартість яких склала більше 430 тис. грн.

Крім того, в лікарні проведено енергозберігаючі заходи з заміни вікон та дверей на суму 107 тис. грн. та придбано м’який інвентар на суму 51 тис. грн.
Додатково з бюджету району в 2017 році виділено 1941149 грн. на придбання медичного обладнання: апарат УЗД з трьома датчиками Mylab-40, введений в дію з липня минулого року (1398490 грн.), фотометр Солар (85960 грн.), стерилізатор паровий ГК-100 (115000 грн.), електрокардіограф (17000 грн.), три сухожарові шафи (29940 грн.), електровідсмоктувач 7С (8800 грн.) та механічне функціональне ліжко (15000 грн.). Придбання обладнання здійснювалося через програму «Прозоро», проводилися відкриті торги.

Фото УОЗ ОДА

Під час проведення медичної наради доповідачами відзначено покращення надання медичної допомоги жителям Братського району. Головними лікарями ЦРЛ і ЦПМСД та завідуючими відділеннями підведено підсумки роботи закладів охорони здоров’я району за 2017 рік.
Проведено підсумкову медична раду і в Баштанській ЦРЛ і ЦПМСД. В ній взяли участь головний лікар ЦРЛ Барсегян А.А., головний лікар ЦПМСД Шпарук О.С., фахівці управління охорони здоров’я облдержадміністрації, виконувач функцій та повноважень голови Баштанської райдержадміністрації Славінський О.Д., голова районної ради Петров А.Л., міський голова Рубський І.В..

Фото УОЗ ОДА

У своїх доповідях спеціалісти відзначили деякі з досягнень минулого року та окреслили плани на 2018 рік: «В минулому році продовжувалась системна робота з покращення матеріально-технічної бази лікарні, реалізації нових проектів, залучення інвестиційних коштів, а також молодих спеціалістів в район. Медичні працівники відчували постійну підтримку з боку керівництва району, депутатського корпусу району, ОТГ, сільських рад».  
Під час підсумкової наради лікар педіатр Андрейчик Т.О. і лікар анестезіолог Бабін О.Ф. отримали сертифікати на житло від керівництва районну та ОТГ.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини