Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА25-27 квітня в Києві проходить ІХ міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров’я нації». Участь у форумі взяли і спеціалісти Миколаївщини – начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв, в.о. головного лікаря обласної клінічної лікарні Петро Римар та головний лікар обласної стоматологічної поліклініки Анатолій Кобилянський.
Медичний форум – це масштабний комплексний захід інноваційної спрямованості в галузі охорони здоров’я України, який об’єднує науково-практичну програму, школи, виставки та спеціалізовані експозиції і створює міжнародну платформу для обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров’я у 2018 році.

Фото УОЗ ОДА

Активну участь у підготовці Форуму беруть понад 140 медичних асоціацій, громадських об'єднань, соціальних фондів, 18 вищих медичних навчальних закладів, 3 медичні академії післядипломної освіти (НМАПО, ХМАПО, ЗМАПО), 125 спеціалізованих видань України, СНД і зарубіжжя, 300 спеціалізованих інтернет-ресурсів.
Серед іншого, в рамках Всеукраїнської конференції «Доступність та якість медичного обслуговування у сільській місцевості: сьогодення та перспективи. Погляд регіонів», обговорено низку важливих питань, як то створення об’єктів первинної медико-санітарної допомоги у сільській місцевості, порядок формування спроможних мереж ПМД, досвід та перспективи розвитку інших регіонів, успіхи та проблемні питання.
Ще однією важливою подією медичного форуму став перший національний симпозіум української медичної експертної спільноти «Здоров’я українця – найвища цінність держави». Під час заходу спеціалістами висвітлено питання лідерства та ефективного управління, системи громадського здоров’я, кадрової політики та науки, фінансування та державно-приватного партнерства тощо.

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини