Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА11 травня в Миколаївському базовому медичному коледжі відбулись традиційні урочистості на честь Дня медичної сестри, що відзначається 12 травня.
Нагадаємо, що вперше ідея святкування Міжнародного дня медичної сестри з’явилася ще в 1953 році, але відзначати його почали з 1965-го. В 1974 році Міжнародна рада медсестер (ІСN) ухвалила офіційне рішення відзначати Міжнародний день медсестри 12 травня, в день народження Флоренс Найтінгейл (1820-1910) – англійської сестри милосердя, організаторки служби сестер милосердя і системи підготовки кадрів середнього і молодшого медичного персоналу у Великобританії.

З привітальним словом до присутніх звернувся директор коледжу Сергій Губанов, відкриваючи урочистий захід.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Від імені облдержадміністрації з привітанням виступила заступник начальника УОЗ ОДА Оксана Черненко, яка вручила грамоти кращим з кращих медичних сестер. Вона також вручила нагороди від управління охорони здоров’я облдержадміністрації, відзначивши, що труд медичних сестер неоціненний та необхідний в усі часи.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Приєднались до привітань і президент асоціації медичних сестер, головній медичній сестрі Миколаївської області Надія Шульгіна, начальник УОЗ ММР Ірина Шамрай, голова обкому профспілки Євгенія Заяць, представники обласної ради та служби організації інфекційного контролю.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

За доброю традицією винуватців урочистостей очікував святковий концерт, підготовлений студентами та викладачами медичного коледжу.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Більше фото дивіться тут

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини