Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАПід час робочої поїздки до Братського району голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко зустрівся з працівниками Братської центральної районної лікарні. Очільник області передав медикам необхідне нове медичне обладнання, якого потребували декілька відділень лікарняного закладу.

"Передали до Братської лікарні кисневий концентратор, кольпоскоп, відсмоктувач, стерилізатори, апарати для ультразвукової терапії та інше необхідне медичне обладнання для відділень лікарні, придбане за кошти медсубвенції. Вдячний нашим лікарям, за те що вони не шкодуючи себе надають допомогу пацієнтам – пропускаючи біль кожної людини через свої душу і серце. Ми ж, зі свого боку, створили програми підтримки для медиків області та для заходів охорони здоров'я", - зазначив Олексій Савченко.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Голова облдержадміністрації також дода, що протягом останнього року в ЦРЛ поступово оновлюються меблі, завершується капітальний ремонт тепломереж тощо.
Головний лікар Братської ЦРЛ подякувала представникам обласної та районної влади за підтримку закладу та розповіла, який стан справ сьогодні панує в лікарні: "Лише з минулого року покращилось фінансування лікарні – зроблена топкова,  зараз ведуться роботи із заміни зовнішньої тепломережі, розпочатий ремонт дитячого відділення, планується ремонт інших відділень. На сьогодні у нас 58 ліжок, ми надаємо медичну допомогу - надаємо відповідні послуги і намагаємось покращити умови перебування хворих".
Під час неформальної зустрічі з колективом районної лікарні голова облдержадміністрації розповів присунім про перебіг реформи децентралізації та процес об'єднання громад, пояснив особливості впровадження медичної реформи, відповів на запитання медиків.

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини