Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАМиколаївська область повністю забезпечена вакциною для профілактики кору та у повному обсязі забезпечена видатками на реімбурсацію препаратів інсуліну. Про це стало відомо під час відео-селекторної наради МОЗ України за участі заступника голови Миколаївської ОДА Євгена Шевченка, заступників начальника управління охорони здоров'я облдержадміністрації Оксани Черненко та Людмили Чинякової, спеціалістів управління.
У ході наради розглянуто питання щодо протидії спалаху кору, вжиття невідкладних заходів для забезпечення відповідних профілактичних щеплень, а також стану забезпечення лікарськими засобами хворих на цукровий діабет.

«На сьогодні ситуація щодо захворюваності на кір в області – стабільна із тенденцією до спаду. Маємо 141,2% забезпеченості вакциною від річної потреби. Завдяки реалізації в області урядової програми «Доступні ліки» за 9 місяців поточного року кількість хворих на цукровий діабет ІІ типу, які отримали лікарські засоби склала 53 307 осіб. Область у повному обсязі забезпечена видатками на реімбурсацію препаратів інсуліну», - прокоментував Євген Шевченко.

Фото УОЗ ОДА

Нагадуємо жителям Миколаївської області, що з будь-яких питань, що стосуються медицини та інших сфер можна звертатися на Гарячу лінію голови Миколаївської облдержадміністрації Олексія Савченка за номером 0 800 502 191.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини