Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАПоліпшення матеріально-технічної бази Южноукраїнської міської лікарні, зміцнення матеріально-технічного стану закладу - це запорука підвищення якості профілактики хвороб, діагностики патологічних станів та лікування пацієнтів в лікарні.
Колектив стабільно удосконалює надання лікувально-профілактичної допомоги жителям м. Южноукраїнська і працівникам містоутворювального підприємства ВП «ЮУ АЕС».
Лікарня надає первинну, вторинну, третинну медичну допомогу в умовах поліклініки, стаціонару, невідкладну медичну допомогу.

Завдяки підтримці Народного депутата України Олександра Лівіка, депутатів міській ради, виконавчих органів мали змогу поліпшити матеріально-технічний, діагностичний та лікувальний рівень Южноукраїнської міської лікарні та запровадити у відділеннях сучасні медичні технології для лікування пацієнтів. В лікарню придбано високотехнологічне медичне обладнання та апаратура.

Фото УОЗ ОДА

У лікувальних корпусах розташувались медичні апарати - апарат УЗД стаціонарний експертного класу, монітор пацієнта з капнографією, відкрите реанімаційне місце для новонароджених, три кувези – інкубатори та лампа фототерапії для новонароджених, стіл операційний, дві безтіньові операційні лампи, наркозно – дихальний апарат, який проходить тестування. Таке масштабне придбання медичних апаратів зміцнило матеріально-технічну базу лікарні, створило комфортні умови для перебування та роботи пацієнтів та персоналу медичного закладу.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Нове обладнання дає можливість поліпшити якість діагностики та лікування більшості хвороб.

Фото УОЗ ОДА

На даний час в лікарні активно проводиться ремонт приміщень другого поверху інфекційного корпусу, приміщень для зберігання ліків та кабінету фтизіатра, ведеться робота з укладання договору на ремонт рентгенологічного відділення з метою подальшого розміщення там нового рентгенапарата.
Планується, що до кінця поточного року будуть виконані ремонти роботи та отримано стаціонарний рентген-діагностичний комплекс на два робочих місця з цифровим детектором, апарат УЗД портативний для ургентних потреб, станція моніторингу стану хворого, автоклав.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини