Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАМиколаївській лікарні швидкої медичної допомоги передали артроскопічну стійку з набором інструментів. Устаткування було придбано в рамках комплексного субпроекту «Нові можливості адаптації внутрішньо переміщених осіб та ветеранів АТО у громаду м. Миколаєва», який буде реалізовано у Миколаєві в рамках Грантового проекту «Подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей» Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України за фінансової підтримки Світового Банку. Загальна вартість обладнання - 1,96 млн. грн

Урочиста передача новітнього обладнання відбулась у середу, 23 січня.
У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Євген Шевченко, начальник управління охорони здоров’я ОДА Павло Георгієв, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, начальник міського управління охорони здоров’я Ірина Шамрай, головний лікар лікарні швидкої медичної допомоги Олександр Дем’янов, представники департаменту економічного розвитку, депутати Миколаївської міської ради, медичні працівники травматологічного відділення.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Присутній на заході заступник голови Миколаївської ОДА Євген Шевченко відмітив, що для Миколаївської медицини вкрай важливо використовувати сучасні зразки медичного устаткування. Він зазначив, що саме розвиток медичної галузі – пріоритет на 2019 рік, про що постійно наголошує голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко.

«Хочу подякувати Міністерству і Світовому банку. Це показовий приклад державного і приватного партнерства. В цьому році ми, як облдержадміністрація, заклали значні кошти на розвиток медицини області. Саме розвиток медичної галузі – пріоритет для нас на 2019 рік», - сказав Євген Шевченко.

Подію також прокоментував голова облдержадміністрації Олексій Савченко.
«Я постійно наголошую, головне для лікарні не стіни, головне – це люди і якісне, сучасне обладнання. В цьому році плануємо створити сучасний онкологічний диспансер, де і втілимо в життя цей принцип. Щодо спільного проекту, який створила Миколаївська міська рада разом з Міністерством і Світовим банком: я знаю, що він направлений на підтримку ветеранів АТО і внутрішньо переміщених осіб. Такі проекти яскраво демонструють, що Миколаївська облдержадміністрація і Миколаївська міська рада працюють пліч-о-пліч, в одному напрямку, адже для нас, як для обласної влади вкрай важлива соціальна підтримка військовослужбовців і людей, які вимушені були покинути свої домівки на сході через агресію Росії», - зазначає голова ОДА.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини