Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАВсесвітня організація охорони здоров’я створена на підставі принципу, згідно з яким передбачається, що всі люди повинні мати можливість для реалізації свого права на володіння найвищого досяжного рівня здоров’я. Тема Всесвітнього дня здоров’я - медична допомога для всіх і всюди, а гасло - «Здоров’я для всіх».

Наявність або відсутність у людини здоров'я докорінно визначає його повсякденне життя, соціальне і суспільне оточення. Здоров’я - це справжнє багатство, наявність якого люди інколи ігнорують.
Міжнародний святковий день, спрямований на залучення широкої громадської уваги до проблем і питань щодо здоров’я - Всесвітній день здоров’я, відзначається щорічно 7 квітня. Це свято увійшло в традицію з середини минулого століття. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої під абревіатурою «ВООЗ», а точніше дню прийняття статуту цієї організації. Статут ВООЗ було прийнято 7 квітня 1948 року, тоді ж, на першій сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров’я і виникла ідея проводити це міжнародне свято. До 1950 року цей день відзначався 22 липня, в день, коли сталася масштабна ратифікація запропонованого Статуту ВООЗ, потім День закріпився за нинішньою датою.
Традиції святкування Всесвітнього дня здоров’я нерозривно пов’язані з діяльністю всієї системи охорони здоров’я. Працівники клінік, лікарень і госпіталів, ті хто так чи інакше з обов’язку професії і служби надає медико-санітарну допомогу всім, хто її потребує, як найкраще розуміють цінність здоров’я. Профілактика та увага до нашого власного здоров’я - є основною метою проведених медиками в цей день акцій та заходів.
У цей день управління охорони здоров’я бажає всім найголовнішого - здоров’я, всім, хто хворіє - якнайшвидшого одужання, медпрацівникам - якісної матеріальної та технічної бази. Всім нам - бути здоровими і життєрадісними!

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини