Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА

У п’ятницю, 19 квітня, заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи і начальник управління охорони здоров’я ОДА Павло Георгієв оглянули новий сучасний 64-зрізовий комп’ютерний томограф  Neuviz 64In Multi-slice Scanner, придбаний для обласної клінічної лікарні в рамках Програми «Запобігання і лікування серцево-судинних та судино-мозкових захворювань на 2018-2020 роки». Вартість томографу становить майже 19, 5 млн. грн.
Наразі вже проведено налаштування обладнання та проведено навчання персоналу. Томограф працюватиме за необхідністю цілодобово. Послуги з обстеження надаватимуться безоплатно за направлення спеціалістів для жителів міст та районів Миколаївської області та пацієнтів стаціонару.

«Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко постійно наголошує на важливості надання людям змоги отримати якісні медичні послугу.  Тому за його ініціативи в лікарських закладах Миколаївщини постійно оновлюється парк медичного устаткування. Придбаний томограф забезпечить належну якість діагностики, адже він дозволяє проводити діагностику на найсучаснішому рівні», - прокоментував Валентин Гайдаржи.
Зазначимо, що томограф, який з 2014 року у закладі, і вийшов з ладу у березні, відновить свою роботу вже в іншому відділенні, де допомога надаватиметься важкохворим пацієнтам. Вже наприкінці квітня компанія Siemens, яка його постачала, прибуде і відремонтує апарат. Таким чином, лікарня матиме 2 КТ і зможе обслуговувати запит жителів районів і міст області на послуги такого профілю.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини