Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАСьогодні, 19 квітня, на Миколаївщині в селі Нечаяне Миколаївського району ввели в експлуатацію чергову сільську амбулаторію, побудовану в рамках програми розвитку сільської медицини, ініційованої Президентом України Петром Порошенко.
Ця амбулаторія обслуговуватиме більше 3 тисяч жителів та охопить села Нечаяне, Іванівка, Лук’янівка, Мефодіївка, П’ятихатки та Чемерієве. Заклад оснащено сучасним устаткуванням та забезпечено новим медико-санітарним автомобілем підвищеної прохідності. В амбулаторії створені всі необхідні умови для доступу маломобільних груп населення.

В урочистому відкритті амбулаторії взяли участь заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Валентин Гайдаржи, народний депутат України Борис Козир, голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв.
«Сьогодні ми відкриваємо чергову з 14 амбулаторій в сільській місцевості, які побудовано на Миколаївщині за програмою Президента. Це свято для всіх нас, адже ніколи раніше за всю історію незалежної України не реалізовувалось настільки масштабних проектів, направлених на розвиток медицини саме в селі. Більше 500 сільських амбулаторій будується в Україні», - зазначив Валентин Гайдаржи.
Він також відмітив роль, яку зіграла громада в реалізації проекту реформування сільської медицини.
«Якщо відповідати на питання, чому амбулаторію побудували саме тут, то відповідь проста – завдяки ініціативі громади. Реформа децентралізації, започаткована Президентом України, дала людям змогу самостійно обирати пріоритети розвитку і матеріальні можливості для того, щоб втілювати свої плани в життя. Також хочу відмітити, що за дорученням голови Миколаївської облдержадміністрації Олексій Савченко в Миколаївській області проводиться масштабний ремонт доріг обласного значення і в першу чергу це стосується доріг, які ведуть до амбулаторій, лікарень, шкіл, дитячих садків та інших соціально важливих об’єктів», - сказав він.
Нагадаємо, що вже введені в експлуатацію сільські амбулаторії в селах Калинівка, Новофедорівка і Коблеве Березанського району, селі Білозірка Вітовського району, селі Першотравневе Снігурівського району та селі Підгороднє на Первомайщині.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини