Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА24 травня у Вознесенському районі відбулось справжнє свято – відкриття новозбудованої сучасної амбулаторії в селі Таборівка, що стало можливим завдяки реформі сільської медицини. Привітати мешканців району та оглянути нову амбулаторію прибули заступник голови облдержадміністрації Олександр Кушнір, заступник начальника управління охорони здоров’я ОДА Людмила Чинякова, депутат обласної ради, представники місцевої влади.

Як зазначила Людмила Чинякова, це вже дев’ята відкрита у цьому році амбулаторія. «В амбулаторіях створені необхідні умови для доступу маломобільних груп населення – адже дуже важливо створити для всіх рівні можливості доступу до якісної медичної допомоги, яку готові надавати наші висококваліфіковані медпрацівники. Всі відкриті амбулаторії забезпечені необхідним обладнанням та новими медико-санітарними автомобілями підвищеної прохідності», - наголосила Людмила Чинякова.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Амбулаторія моно-практики в селі Таборівка є структурним підрозділом комунального некомерційного підприємства «Вознесенський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» та обслуговуватиме 1716 осіб.
В амбулаторії працює один сімейний лікар, якому довіряють – адже з ним вже уклали 1473 декларації. У закладі також працюють 3 медичних сестри, 1 особа (молодший медичний персонал) та водій, що оперативно доставлятиме лікаря до його пацієнтів у разі необхідності.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Нагадаємо, що в області діятимуть 14 новеньких амбулаторій, які почали будувати минулого року.
Обласна державна адміністрація спільно з управлінням охорони здоров’я ОДА дбають про доступність та якість медичної допомоги кожному мешканцю Миколаївської області.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини