Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАГрупа фахівців з обласного протитуберкульозного диспансеру, обласного центру паліативної допомоги та інтегрованих послуг взяли участь у засіданні круглого столу з обміну досвідом щодо організації надання комплексних, інтегрованих якісних медичних послуг, орієнтованих на потреби пацієнтів, хворим на ВІЛ/ТБ в рамках реалізації компоненту PEPFAR проекту «Виклик ТБ», яке відбулось в м. Одеса 17-18 вересня.

У засіданні взяли участь представники центру громадського здоров’я МОЗ України, керівники та фахівці обласних протитуберкульозних закладів та обласних центрів профілактики та боротьби зі СНІДом Донецької, Кіровоградської, Одеської, Чернігівської та Херсонської областей.
Під час зустрічі обговорено досягнення, кращі практики, бар’єри на шляху впровадження заходів з протидії ко-інфекції ТБ/ВІЛ в пілотних регіонах PEPFAR проекту «Виклик ТБ», висвітлено досягнення, оптимальні підходи та проблемні питання в організації надання якісних послуг щодо виявлення, діагностики, лікування та профілактики ТБ та ВІЛ.
Фахівці Миколаївської області поділились досвідом інтеграції послуг з ТБ та ВІЛ (послуги єдиного сервісу) з метою забезпечення надання повного комплексу медичних послуг для пацієнтів з ко-інфекцією ТБ/ВІЛ в одному медичному закладі, а саме: діагностика ВІЛ серед хворих на туберкульоз з використанням швидких тестів та раннє призначення ВААРТ-терапії хворим на ВІЛ/ТБ незалежно від стану імунної системи; застосування квантиферонового тесту для діагностики латентних форм туберкульозу у контактних осіб.
Медична допомога населенню Миколаївської області завжди на контролі облдержадміністрації та управління охорони здоров’я ОДА.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини