Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото  УОЗ ОДАГолова Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Стаднік позапланово відвідав відділення гематології Миколаївської обласної клінічної лікарні та Миколаївську ЦРЛ.

Про це очільник області повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Головний принцип моєї роботи на посаді голови Миколаївської облдержадміністрації – відкритість. Це означає, насамперед, особисте спілкування з жителями області. Сьогодні на запрошення місцевої мешканки Олени Запорожченко здійснив позаплановий візит до відділення гематології Миколаївської обласної клінічної лікарні», - відзначив голова ОДА.

Олександр Стаднік прокоментув, що побачивши все на власні очі, погоджується з громадою у тому, що відділення дійсно в занедбаному стані.


Разом з начальником управління охорони здоров’я Миколаївської ОДА Павлом Георгієвим, головним лікарем Миколаївської обласної клінічної лікарні Петром Римарем, заступником голови ОДА Валентином Гайдаржи та Оленою Запорожченко присутні на місці розробили план першочергових дій.
Зокрема, йдеться про придбання вже до кінця цього року за рахунок обласних коштів трьох інфузійних насосів для введення лікарських засобів, що дозволить надати якісну медичну допомогу більшій кількості хворих.

«Що стосується ремонту: є розроблений проект вартістю 5,4 млн грн, який, на жаль, було відхилено комісією ДФРР. Незважаючи на це, прийняли рішення розпочати ремонтні роботи власними силами. Наразі маємо кошти, виділені з обласного бюджету в сумі більше 500 тис грн. Доручив розпочинати процедуру пошуку виконавця робіт», - зазначив Олександр Стаднік.

У Миколаївській ЦРЛ голова ОДА разом з головою району Аллою Воробйовою оглянули приміщення лікарні, обговорили проблемні питання та шляхи їх вирішення.

«Окремо хочу відзначити, що на території закладу базуються три бригади швидкої медичної допомоги. Приміщення, яким вони користуються є замалим для повноцінної роботи, тому за пропозицією голови Миколаївської РДА, розглядаємо питання надання в користування швидкої допомоги більшого приміщення», - резюмував Олександр Стаднік.

71167430 122184579180611 5599838670455570432 n

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини