Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАОчільник Миколаївської облдержадміністрації Олександр Стаднік ознайомився з ходом реконструкції обласного будинку дитини та умовами роботи закладу.
Реконструкція будинку дитини розпочалась у 2016 році. За три роки на виконання робіт було використано 31 млн грн. У 2018 році корегувався проєкт. Він розбитий на дві черги. Роботи по першій черзі завершено на 98%.

Станом на сьогодні вже утеплено фасади та покрівлі двох корпусів, проведено повну заміну системи опалення, прибудовано двоповерхову ліфтову шахту, придбане та змонтоване ліфтове обладнання, улаштовано 4000 кв. м покриття тротуарної плитки, обладнано 8 дитячих майданчиків з гумовим покриттям та альтанками.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

«Для себе відзначив: 90% малюків у закладі з Миколаєва,  при цьому фінансової підтримки від міста немає. Ситуація потребує виправлення», - коментує Олександр Стаднік.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Зазначимо також, що під час огляду було розглянуто можливість і доцільність будівництва окремого корпусу, аби розділити окремо будинок дитини і реабілітаційний центр.

Фото УОЗ ОДА

Надання якісної та своєчасної медичної допомоги населенню області знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації та управління охорони здоров’я ОДА.



Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини