Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАУ вівторок, 19 листопада, в ОДА відбулося навчання представників структурних підрозділів Миколаївської облдержадміністрації з питань проведення консультацій з громадськістю.
Навчання відкрив заступник голови облдержадміністрації Олександр Трайтлі. «Управлінням інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю проаналізовано ряд нормативно-правових документів та запропоновано провести навчання по роботі з громадськістю.

Воно стане підґрунтям для того, щоб усі нововведення та рекомендації використовувалися вами у роботі», - звернувся він до присутніх.  
В.о начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Миколаївської ОДА Олена Іваненко додала, що без розуміння керівництва структурних підрозділів процесу проведення та механізму консультацій з громадськістю така робота не є ефективною.
Про результати аналізу роботи з проведення консультацій поінформував начальник відділу аналізу суспільно-політичних процесів та комунікацій з громадськістю управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Станіслав Біличенко.

Фото УОЗ ОДА

Зазначено, що здійснений аналіз діяльності  структурних підрозділів ОДА в контексті підготовки ними розпоряджень голови облдержадміністрації, питань на сесію обласної ради засвідчив, що структурні підрозділи не завжди виносять на консультації з громадськістю проекти обласних програм та змін до них, рішення стосовно виконання цих програм, звіти головних розпорядників бюджетних коштів за минулий рік, проєкти розпоряджень голови облдержадміністрації, які стосуються інтересів територіальних громад, здійснення повноважень, делегованих органам виконавчої влади відповідними радами.
Загалом, аналіз засвідчив недостатнє розуміння та увагу з боку структурних підрозділів облдержадміністрації механізму проведення консультацій  з громадськістю.

Фото УОЗ ОДА

Під час навчання присутнім роз’яснено та надано рекомендації щодо порядку проведення консультацій з громадськістю. Зокрема, роз’яснено що таке консультація та які нормативно-правові акти регулюють проведення консультацій з громадськістю, звернено увагу на порядок їх проведення.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини