Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА28 грудня відбулося урочисте відкриття після реконструкції травматологічного пункту КНП ММР «Міська лікарня швидкої медичної допомоги».
На урочистому відкритті медичного закладу були присутні начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв, міський голова Олександр Сєнкевич, депутати Миколаївської міської ради, начальник управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради Ірина Шамрай, головні лікарі закладів охорони здоров’я міста та мешканці міста.
Перший травматологічний пункт в державі було відкрито в далекому 1905 році в нашому місті миколаївським лікарем Лігіним С.В. Довгий час травмпункт був структурним підрозділом міської поліклініки № 3, а в подальшому при реформуванні ввійшов до поліклінічного відділення МЛШМД.

Понад 30 років заклад був розташованим в пристосованому для цього підвальному приміщенні. Сама будівля травмпункту складала значні проблеми та труднощі не лише травмованим пацієнтам, але і особам, які їх супроводжували, медичному персоналу, який надавав медичну допомогу та доставляв постраждалих.
Щоденно 30-70 осіб в закладі отримують допомогу в цілодобовому режимі. За рік 15-20 тис. чоловік, що потребують невідкладної травматологічної допомоги, отримують її в міському травмпункті в повному об’ємі.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини