Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАВ акушерсько-гінекологічному відділенні обласної клінічної лікарні минулого року з’явились на світ 422 дитини, успішно прийнято 405 пологів (28 – багатоплідні).
Нагадаємо, що основними завданнями відділення є: надання спеціалізованої стаціонарної акушерсько-гінекологічної та неонатологічної допомоги, у тому числі невідкладної та допомоги вагітним з акушерською та екстрагенітальною патологією групи високого та вкрай високого ступеня ризику.

Важливим завданнями також є впровадження в практику сучасних засобів профілактики, діагностики та лікування ускладнень вагітності, ведення пологів та післяпологового періоду, своєчасне скерування пацієнтів на вищий рівень надання медичної допомоги згідно з визначеними рівнями надання населенню стаціонарної акушерсько-гінекологічної та неонатологічної допомоги тощо.
Варто зазначити, що за підсумками минулого року в Миколаївській області відбулось зниження ранньої неонатальної летальності (від народження до 6 днів) на 35%, неонатальної (від народження до 28 днів) - на 21%. Показники летальності нижче загальноукраїнських у 1,5 рази.
Виживання дітей з екстремально низькою вагою (0,500-0,999 г) склала 42,8%, при показнику ВООЗ для пострадянських країн 20%.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини