Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАОдним із медичних закладів, що увійшли до проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», є  Комунальне некомерційне підприємство «Багатопрофільна лікарня Баштанського району» Баштанської районної ради.
Директор КНП Алла Барсегян розповіла, що в рамках реалізації проєкту планується провести оновлення існуючого приймального відділення лікарні згідно із сучасними вимогами. На даному етапі розроблено проєктно-кошторисну документацію та отримано позитивний експертний висновок щодо неї.

«Вартість проєкту становить 9 млн 3 тис 504 грн. Передбачається проведення капітального ремонту існуючих приміщень та облаштування під’їзду для двох автомобілів швидкої допомоги. Заплановане створення нових приміщень малої операційної, сучасного рентген-кабінету, кабінету комп’ютерної томографії,  розмежування входу для хворих  з соматичними та інфекційними захворюваннями.
Проєкт включає не тільки ремонтні роботи, а й оснащення новим обладнанням: комп’ютерним томографом, цифровим рентген-апаратом, апаратами ШВЛ.
Враховуючи, що лікарня визначена опорною, це дасть змогу якісно та швидко надати допомогу при невідкладних станах та планову медичну допомогу жителям Баштанського та сусідніх районів», - зазначила Алла Барсегян.
«Я задоволена тим, як працює відділення. Але є приміщення, що не використовуються, і якщо вони будуть задіяні під встановлення сучасного обладнання, це принесе велику користь пацієнтам і закладу», - говорить одна з пацієнток.
Нагадаємо, проєкт передбачає проведення ремонту та дооснащення приймальних відділень шести опорних закладів Миколаївської області.
Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини