Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА27 липня за участю керівників підприємств охорони здоров’я  Миколаївської області відбулася відеоселекторна нарада управління охорони здоров’я облдержадміністрації.
Учасниками обговорено актуальні питання діяльності медичної галузі області. Серед них: організація виконання наказу Міністерства внутрішніх справ України, Міністерства охорони здоров’я України та генеральної прокуратури України від 29.09.2017 №807/1193/279 «Про затвердження Порядку взаємодії між органами та підрозділами Національної поліції закладами охорони здоров’я та органами прокуратури України при встановлені факти смерті людини»; забезпечення організації і можливих моделей функціонування спеціалізованої профпатологічної допомоги; реєстрація та розслідування випадків професійних захворювань серед медичних працівників; внесення змін до наказу Міністерства охорони здоров’я України від 02.04.2020 №762 (наказ МОЗ України від 21.07.2020 №1653 «Про внесення змін до протоколу «Надання медичної допомоги для лікування короновірусної хвороби (COVID-19)»).

Фото УОЗ ОДА

Ситуація з протидії поширенню коронавірусу у Миколаївській області знаходиться на постійному контролі облдержадміністрації та управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини