Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАУ середу, 28 липня, заступник голови ОДА Олександр Трайтлі провів виїзну нараду у  Первомайському районі щодо надання медичної допомоги ветеранам війни та прирівняним до них особам  на Миколаївщині.
В нараді взяли участь народний депутат України Максим Дирдін, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв, керівники та представники Арбузинської, Врадіївської, Кривоозерської, Первомайської райдержадміністрацій, міст Южноукраїнськ та Первомайськ, підприємств охорони здоров’я.

Під час зустрічі обговорено питання фінансування КНП «Миколаївський обласний клінічний госпіталь ветеранів війни» у зв’язку зі зміною моделі фінансування сфери охорони здоров’я  та окреслено шляхи подальшого розвитку та оптимізації закладу.
Олександр Трайтлі зазначив, що з 1 квітня поточного року відбулася зміна системи фінансування спеціалізованої медичної допомоги: від надання медичної субвенції до оплати послуг Національною службою здоров’я України (НСЗУ) за пакетами медичних гарантій.
Сьогодні заклади охорони здоров’я перетворені у комунальні некомерційні підприємства (КНП) відповідно до існуючих вимог та уклали договори з НСЗУ.
«На жаль, як показує практика співпраці з НСЗУ на сьогодні, наявного фінансового ресурсу не вистачає для забезпечення сталої роботи окремих підприємств охорони здоров’я. Відповідно, вимагає змін підхід до організації діяльності підприємств охорони здоров’я області, які надають спеціалізовану медичну допомогу, в першу чергу тих, що обслуговують соціально вразливі категорії, зокрема ветеранів та інвалідів війни та інших. Одним з логічних та необхідних кроків є оптимізація  таких закладів», - додав він.
За результатами наради обговоренно існуючу проблему та напрацьовано пропозиції щодо врегулювання ситуації.
Після наради на запрошення громадських організацій заступник голови ОДА Олександр Трайтлі взяв участь у покладані квітів до пам‘ятника загиблим воїнам- інтернаціоналістам.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини