Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДАУчора, 14 вересня, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв з метою перевірки матеріально-технічної бази відвідав КНП «Новобузька центральна районна лікарня».
Про це повідомляє управління охорони здоров’я облдержадміністрації.
У медичному закладі Павло Георгієв перевірив забезпеченість ліжок, виділених для лікування хворих на COVID-19, доступом до кисню. На даний час забезпечені 23,4% ліжок, що значно нижче 80%, рекомендованих Міністерством охорони здоров’я України. З головою Новобузької районної державної адміністрації Наталією Завальнюк окреслено шляхи та термін вирішення цієї проблеми. Також обговорювалось питання забезпечення працівників лікарні засобами індивідуального захисту.
Зокрем, за даними дашборду Кабінету міністрів України станом на 13.09.2020 заклад забезпечено близько 1450 одиницями респіраторів, 14 000 медичних масок, 12 000 рукавичок, 1 000 костюмів біозахисту, 1180 ізоляційними халатами. Є необхідна кількість антисептичних засобів.
Також під час візиту Павло Георгієв поспілкувався з медпрацівниками щодо їх знання алгоритмів надання медичної допомоги хворим на коронавірусну хворобу COVID-19. Він вказав на певні проблеми у роботі та зазначив шляхи вирішення.
Зазначимо, що КНП «Новобузька центральна районна лікарня» лікарня, відповідно до розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) Максима Степанова від 10 вересня 2020 року №83, є одним із 10 закладів охорони здоров’я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторною хворобою COVID-19, зі 137 ліжками для надання медичної допомоги хворим на COVID-19.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини