Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото  УОЗ ОДАНа Миколаївщині активно триває реалізація проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
В рамках проєкту передбачено проведення ремонту та дооснащення приймальних відділень шести опорних лікарень Миколаївської області, серед яких - КП «Комунальне некомерційне підприємство Вознесенська багатопрофільна лікарня» Вознесенської міської ради.
У ході ремонту приймального відділення виконано демонтажні роботи та улаштування стяжок. Проведені земляні роботи для оздоблення цоколя. Також вже здійснено прокладання мереж електро-, водопостачання та водовідведення.
На сьогодні тривають роботи з установки вентиляційного устаткування, внутрішні оздоблювальні роботи та облицювання стін плиткою, встановлення рам, дверей. Також проводиться улаштування на стіни рентген – кабінету баритового гіпсокартону. Продовжуються роботи з утеплення фасаду
Про реалізацію проєкту в закладі розповів головний лікар Володимир Красьоха: «Роботи планується закінчити до кінця поточного року. «Велике будівництво» - дуже важлива ініціатива, втілення якої дозволить підвищити рівень надання медичної допомоги пацієнтам».
Реалізація проєкту Президента України «Велике будівництво» в Миколаївській області знаходиться на постійному контролі керівництва Миколаївської ОДА та управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

 

Фото  УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

 

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини