Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Обласна лікарня відновного лікування - лікувально-профілактичного закладу охорони здоров’я області, що забезпечує надання вторинної (спеціалізованої) консультативної, стаціонарної і амбулаторної медичної допомоги з відновного (реабілітаційного) лікування населенню міста Миколаєва та Миколаївської області.
Без відриву від професійної діяльності і навчання, не виїжджаючи за межі міста Миколаєва, у нас можна отримати кваліфіковану медичну допомогу, значно поліпшити загальний стан здоров’я.
Колектив Миколаївської ОЛВЛ впевнено дивиться у майбутнє, забезпечує функціонування лікарні на рівні тих вимог, які стоять перед сучасною медициною в Україні. Лікарня фінансується з бюджету Миколаївської обласної державної адміністрації. Не зважаючи на складну політичну та економічну ситуацію в державі, ми постійно відчуваємо турботу обласного Управління охорони здоров’я, завдяки чому нам вдається головне, - забезпечувати роботу колективу, як єдиного злагодженого механізму, що працює на кінцеву ціль - збереження та покращення здоров’я людини. А ще ми знаходимо додаткові можливості покращувати матеріальний стан лікарні за рахунок благодійних інвестицій. Все це було б неможливим без добрих і щедрих людей – друзів лікарні, пацієнтів, наших благодійників.
Приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які готові прийти на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. Не секрет, що кожен заклад охорони здоров’я впевненіше стоїть на ногах, коли поряд є надійні друзі і безкорисливі помічники. Для нас це - колектив заводу «Екватор» в особі генерального директора заводу Неделько Юрія Євгенійовича та голови наглядової ради ПАО «Завод «Екватор» Сергія Анатолійовича Кантора, які зробили поточний ремонт маніпуляційного кабінету стаціонару. Благодійним фондом «Планета добра» при содії народного депутата Козиря Бориса був подарований апарат для проведення механотерапії, мебля для стаціонарого відділення та м'який інвентар (ковдри, штори, подушки). Депутат Миколаївської обласної ради Демченко Тетяна Василіївна надала благодійну допомогу в виді будівельних матеріалів для ремонту маніпуляційного кабінету та холу головного корпусу.
Хочу подякувати від всього серця тим добрим та щирим людям, які допомагали і допомагають лікарні продуктами харчування (овочі, крупи, фрукти). За ваше прагнення поділитись з іншими душевним теплом щира вдячність від нашого колективу та наших хворих. Успіхів вам і поваги від людей.
Я дякую усім, для кого доброчинність стала одним із ключових факторів у житті, кого добрі вчинки спонукають до допомоги і підтримки. Мабуть, саме тому благодійність завжди в народі вважалася й вважається однією з самих вищих чеснот.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини