Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото УОЗ ОДА29-30 серпня, в рамках впровадження проекту Challenge TB, відбувся візит супервізії з питань управління побічними реакціями при лікуванні  хворих з мультирезистентним туберкульозом до Миколаївської області.
До складу групи увійшли консультант РАТН, в.о. завідувача відділу ХРТБ, с.н.с., к.м.н., ДУ «Національний інститут фтизіатрії і пульмонології ім. Ф.Г. Яновського НАМН України», консультант РАТН Наталія Литвиненко та координатор проекту Challenge TB, РАТН Світлана Лєонтьєва.

Під час візиту спеціалісти відвідали обласний протитуберкульозний диспансер, зустрілись з головним лікарем закладу Павлом Георгієвим, обласним фтизіатром та головою ЦЛКК ХРТБ Євгенією Баненковою, координатором проекту Challenge TB Ігорем Поляковим.

Фото УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Під час обговорення розглянуто питання щодо стану управління побічними реакціями протитуберкульозних препаратів при лікуванні  хворих з мультирезистентним туберкульозом у Миколаївській області, проаналізовано досягнення.

Фото УОЗ ОДА

Гості взяли участь у засіданні ЦЛКК ХР ТБ, розглянули складні випадки захворювання, ознайомились із історіями хвороб пацієнтів Миколаївського обласного протитуберкульзного диспансеру.
Вони також відвідали кабінет контрольованого лікування хворих на туберкульоз центру ПМСД №4 м. Миколаєва та протитуберкульозний кабінет Вітовської ЦРЛ, провели моніторинг медичної документації, екстрених повідомлень щодо побічних реакцій протитуберкульозних препаратів і обговорили  можливості забезпечення амбулаторного лікування на першому рівні надання медичної допомоги населенню.

Фото УОЗ ОДА

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини