Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації

Фото  УОЗ ОДАЗа дорученням голови Миколаївської ОДА Олександра Стадніка заступник голови Миколаївської облдержадміністрації Олександр Трайтлі, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Павло Георгієв та заступник начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Денис Білосвіт відвідали КНП «Первомайська центральна міська багатопрофільна лікарня» з метою перевірки виконання ремонтних робіт.
В рамках програми «Велике будівництво» у Первомайській центральній міській багатопрофільній лікарні розпочато будівельні роботи з реконструкції відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.
За рахунок державного бюджету відділення планується дооснастити новітнім обладнанням, зокрема комп’ютерним спіральним томографом, цифровим рентгенографом, апаратом штучної вентиляції легень, біохімічним аналізатором, коагулометричним аналізатором тощо.
Загальна кошторисна вартість робіт становить 19 407,494 тис грн.
Станом на 15 жовтня у лікарні вже виконані демонтажні роботи. Триває оздоблення фасаду та вивезення сміття.
Будівельна готовність об’єкта складає 10%.
Головний лікар КНП Олег Чекрижов зазначає, що реконструкція приймального відділення дозволить значно покращити матеріально-технічне оснащення, розширити можливості діагностування та надання невідкладної медичної допомоги для населення, а також дозволить створити додаткові робочі місця для медичних працівників.


У лікарні працює 798 медичних працівників, які надають медичні послуги понад 159 тис. осіб - жителям м. Первомайська, Врадіївського, Доманівського, Кривоозерського і Первомайського районів.
Нагадаємо, що проєктом Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у галузі охорони здоров’я Миколаївської області передбачено проведення ремонту та дооснащення приймальних відділень шести опорних закладів.

Фото  УОЗ ОДА

Фото УОЗ ОДА

Screenshot 2

Фото

 

До уваги ЗОЗ, що перебувають у сфері управління міністерств та відомств України, приватних закладів та ФОПів, які провадять господарську діяльність з медичної практики!

Переглянути

 

Доступні ліки

dostupni liky

Оперативна інформація

За минулу добу по лінії «103»:

Звернулись за допомогою 760 осіб

Надано допомогу 671 особі

Госпіталізовано 258 осіб

За минулу добу детальніше

 

Телефон Урядової «гарячої лінії»

1545

 

top all hotlines 02

dostupni liky

 

Заняття, які відбудуться згідно з планом некурсових заходів обласного управління охорони здоров’я

Про внесення змін до плану проведення некурсових заходів

Про внесення змiн до плану проведення некурсових заходів

p475228n14

*Брендбук України

vstup

banerBPD 160x60

Останні новини